Elzenhagen Tandartsen & Mondhygiënisten

Elzenhagen Tandartsen & Mondhygiënisten is een jonge praktijk gevestigd in Amsterdam Noord. Wij bestaan uit een hecht en gespecialiseerd team dat zich hard inzet om de beste service aan patiënten te bieden. U vindt ons aan Elzenhagensingel 301, nabij metrostation Noord en Stadsdeelkantoor Noord. Wij hanteren geen wachtlijst en nemen patiënten aan van jong tot oud.

Tandarts Elzenhagen logo

Wie zijn wij?

Het team van Elzenhagen bestaat uit 3 tandartsen en 3 mondhygiënisten. Onze professionals zijn allen gediplomeerd in hun werkveld en zijn gecertificeerd met up-to-date kennis. Zij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor tandartsen (KRT) en in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Hiermee voldoet het team aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroepen.

Team NoordAs

Behandelopties

U kunt bij Tandartsen & Mondhygiënisten Elzenhagen terecht voor de volgende behandelingen:
Halfjaarlijkse gebitscontrole en röntgenfoto’s
Spoedklachten
Tand implantaten
Wortelkanaalbehandeling
Gebitsrenovatie (facings, kronen, bruggen, bleken)
Kindertandarts
Angst tandarts
Tandvleesaandoeningen (parodontitis)
Flapoperatie
Professionele gebitsreiniging
Behandeling met Airflow

Gewoon Gaaf

Kids specials

Vanaf de doorbraak van het eerste tandje hoort een kind dezelfde aandacht en adequate screening te krijgen. Bij Elzenhagen werken wij volgens de richtlijnen Mondzorg voor Jeugdigen en volgens de methode Gewoon Gaaf. Hierbij is het doel om het kindergebit laagdrempelig en non-invasief te behandelen. Preventie spant de kroon en bij een gaatje gaat niet meteen de boor erop. Bij de behandeling van uw kind wordt er voldoende tijd uitgetrokken, vooral wanneer zij een orthodontische beugel dragen.

Gewoon Gaaf

Angst management

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en uw gezin en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.

Biofilm guided therapy

Wanneer uzelf ook met een laag mechanische belasting wilt worden behandeld, dan kan dit bij onze mondhygiënisten middels onze Airflow. Tijdens de behandeling gebruikt de mondhygiënist haar handinstrumenten minimaal. Met de Airflow wordt in één handeling tandplaque, jonge tandsteen en externe verkleuring verwijderd, en dat zonder mechanische belasting!

Social media

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.tandartselzenhagen.nl of neem contact met ons op via 020 632 39 44 en [email protected].

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Tandartsen Kostas, Burcu en Manuela
Mondhygiënisten Sonja, Michelle en Sanae