Het team van
Tandarts Elzenhagen

Op deze pagina kunt u zien wie het team achter Tandarts Elzenhagen is.

Het team

 

Tandartsen

Kostas

Kostas Zygogiannis

Kostas Zygogiannis

Functie: Tandarts – Prosthodontist
Specialisatie: Mondchirurgie | Implantaten | Flapoperatie
Affiniteit met: Implantologie | Parodontologie
Talen: Nederlands | Engels | Grieks
BIG registratie: 19912460902

Over Kostas:
In 1999 studeerde ik af als tandarts aan de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki. Direct daarna ben ik opgeleid aan de afdeling Orale Chirurgie van de General Hospital of Air Forces in Athene. In 2001 verhuisde ik naar Engeland waar ik heb gewerkt in de algemene praktijk. Hiernaast werkte ik part-time als klinisch medewerker bij de afdeling Orale Chirurgie en Prosthodontie van de National Health Service Hospitals in Engeland. In 2005 werd ik toegelaten tot het post-graduate opleiding Prosthodontie van de Universiteit van Edinburgh.

Na het volgen van deze opleiding onderging ik een extra jaar training en werd ik lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en erkend bij de British Dental Council als specialist in Prosthodontie. Sinds 2010 ben ik medewerker bij de afdeling Implantologie en Prosthodontie van ACTA. In juni 2017 promoveerde ik aan ACTA te Amsterdam. Sinds de opening van Tandartspraktijk Elzenhagen maak ik onderdeel uit van het team.

Naast algemene tandheelkunde houd ik mij voornamelijk bezig het plaatsen/behandelen van implantaten, probleemoplossing wat betreft een (gedeeltelijke) prothese, extracties van verstandskiezen, chirurgische tandvleesbehandeling en klikprothese.

sara

Sara Assadi Mofarrah

Sara Assadi Mofarrah

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Kindertandheelkunde | Angstige patiënten | Spoedzorg | Algemene tandheelkundige
Talen: Nederlands | Engels | Farsie
BIG registratie: 19933609702
KRT geregistreerd

Over Sara:
Mijn naam is Sara en ik heb mijn zesjarige opleiding afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam. Momenteel werk ik bij 3 verschillende praktijken en ik ben ook actief bij een spoedpraktijk. De meeste voldoening haal ik uit patiënten helpen wanneer ze dringend zorg nodig hebben. Mijn passie voor het verlichten van pijn en het bieden van spoedeisende tandheelkundige hulp is erg groot. Dat is de reden om ook buiten normale werktijden beschikbaar zijn voor diegenen die het nodig hebben.

Verder heb ik een sterke affiniteit met kindertandheelkunde. Mijn passie voor kindertandheelkunde werd tijdens mijn studie versterkt door stages in een kindertandartspraktijk. Tijdens mijn opleiding heb ik ook mijn specialisatie in esthetische tandheelkunde (Krest) voltooid.

vicky

Vasiliki (Vicky) Karailia

Vasiliki (Vicky) Karailia

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Angstige patiënten | Endodontologie | Algemene tandheelkundige
Talen: Nederlands | Engels | Grieks | Pools
BIG registratie: 89930980102
KRT geregistreerd

Over Vicky:
In 2020 studeerde ik af als tandarts aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki. Ik heb mijn carrière gewijd aan voortdurende ontwikkeling en het leveren van de beste zorg mogelijk. Ik begon mijn carrière in een tandartspraktijk in Griekenland, maar in 2022 besloot ik mijn horizon te verbreden en naar Nederland te verhuizen. Binnen een paar maanden slaagde ik voor mijn taalexamen, behaalde ik mijn BIG-registratie en begon ik meteen als algemeen tandarts te werken. Zowel de medische als de tandheelkundige wereld is in een hoog tempo aan het veranderen.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector kan ik de kwaliteit van de geleverde zorg blijven waarborgen, daarom ben ik in januari 2024 begonnen met een masteropleiding in Geavanceerde Endodontologie aan de Universiteit van Siena. Mijn focus ligt op empathie en een patiëntgerichte benadering. Tijdens elke behandeling doe ik er alles aan om mijn patiënten een gevoel van comfort en vertrouwen te geven.

Uw welzijn en tevredenheid hebben mijn hoogste prioriteit, en ik kijk ernaar uit om samen met u te werken aan een stralende en gezonde glimlach.”

amir

Seley Momand

Seley Momand

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Kindertandheelkunde | Algemene tandheelkundige
Talen: Nederlands | Engels | Arabisch
BIG registratie: volgt nog
KRT geregistreerd

Over Seley:
Mijn naam is Seley en ik ben een trotse afgestudeerde van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tandheelkunde is niet alleen mijn vakgebied; het is mijn passie. Een van de hoogtepunten van mijn werk is het behandelen van wortelkanalen en het verzorgen van de glimlach van kinderen.

Wat ik zo fascinerend vind aan tandheelkunde, is het directe effect op het welzijn van mensen. Niets overtreft het gevoel wanneer een patiënt met ongemak mijn behandelkamer binnenstapt en ik in staat ben om die glimlach terug te brengen. Buiten mijn werk geniet ik van kostbare momenten met familie en vrienden. Afkomstig uit het prachtige Friesland, koester ik mijn liefde voor de natuur door lange wandelingen te maken en te genieten van al het moois dat de buitenwereld te bieden heeft.

Of het nu gaat om tandheelkundige kunstwerken in onze praktijk of de kunst van eenvoudige vreugde in de natuur, ik ben vastbesloten om het leven van mensen op verschillende manieren mooier te maken. Laten we samen een glimlach opbouwen, zowel in de behandelkamer als daarbuiten!

Amir

Amir Farzan

Amir Farzan

Functie: Tandarts
Affiniteit met: Parodontologie | Endodontologie | Algemene tandheelkunde | Kindertandheelkunde
Talen: Nederlands | Engels | Farsie
BIG registratie: volgt nog
KRT geregistreerd

Over Amir:
Ik ben tandarts geworden vanuit de wens om mensen gelukkig te kunnen maken met een mooi gebit en de overtuiging dat dit op een menselijke en persoonlijke manier moet kunnen. Ik vind het geweldig om te zien wat we met moderne technieken kunnen bereiken.

Ik volg nog altijd ontzettend veel cursussen, maar vind het ook heel leuk om zelf (toekomstige) collega’s te begeleiden’ zo werk ik ook als docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam. Naast de goede algemene tandheelkunde heeft iedere tandarts affiniteit met een bepaald onderdeel van de tandheelkunde waarin deze zich meer heeft gespecialiseerd. Voor mij is dat de endodontologie, dat zijn de wortelkanaalbehandelingen.

Het kan een lastig klusje zijn, maar het succesvol behandelen van een wortelkanaal vormt de basis voor het behoud van een eigen tand of kies! Voor mijn patiënten ben ik een luisterend oor, waarbij we samen een persoonlijk en toekomstbestendig behandelplan samenstellen.

Mondhygiënisten

Sonja

Sonja Nahavandian

Sonja Nahavandian

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling | Paro-preventie | Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen | Angstige patiënten
Talen: Nederlands | Engels | Farsi
KRM geregistreerd

Al 19 jaar draag ik met veel passie mijn beroep als mondhygiënist uit en sindsdien sta ik niet stil: Zo sta ik iedere termijn met succes geregistreerd in de Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Hiernaast heb ik in die 19 jaar mijn kennis verrijkt met de nieuwste inzichten en richtlijnen. Zo heb ik certificaten behaald voor de cariëspreventiemethode ‘Gewoon Gaaf’ van het Ivoren Kruis en het certificaat ‘mondzorg voor jeugdigen’ van Stichting Kennisinstituut Mondzorg.

Als eigenaar van NoordAs zorg ik ervoor dat u en uw gezin ten alle tijden volgens de nieuwste evidence based protocollen en richtlijnen worden behandeld. Naast mijn werkzaamheden als manager van Tandarts Elzemhagen werk ik zelf ook nog aan de stoel als mondhygiënist.

Ik hoor graag wat uw wensen zijn en denk met u mee. Bij mij komt u op uw gemak en neem ik de tijd om u duidelijke informatie te geven over de methodes en werkwijze. Ik geef u de opties weer en kom samen met u tot een plan.  Ik geef u de mogelijkheid om de behandeling in 1 afspraak achter de rug te hebben, of om deze in etappes te doen. Met of zonder verdoving? Het kan allemaal. Kijk je op tegen de prik van de verdovingsinjectie? Met een spray verdoven we eerste het oppervlak om de scherpe kantjes eraf te halen.

Zelf werk ik graag met Airpolish van EMS Airflow. Hiermee bied ik u de mogelijkheid om het gebit van u en uw kind pijnvrij te reinigen. De krachtige waterstraal maakt uw implantaten tot onder het tandvlees schoon en beugels glimmen weer als nooit tevoren.

Bij bruine aanslag kan ik de Airflow hoger instellen om met meer power te polijsten. Heel fijn als je niet goed kan tegen het schrapende geluid en gevoel van de handinstrumenten. Heeft u inhoudelijke vragen of wensen? Dan ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ook bij klachten kunt u bij mij terecht.

Michelle

Michelle Companjen-Westerveld

Michelle Companjen-Westerveld

Functie: Mondhygiënist
Specialisatie: Kinderbehandeling | Paro-preventie | Parodontologie
Affiniteit met: Kinderen | Angstige patiënten
Talen: Nederlands | Engels
KRM geregistreerd

Over Michelle:
Na mijn studie ben ik gaan werken bij een parodontologie praktijk is Amsterdam-Zuid waar ik een aantal jaar werkervaring op ben gaan doen. Hierna ben ik voor 9 jaar het onderwijs ingestapt als docent op de opleiding Mondzorgkunde bij ACTA. Hier heb ik mijn bevoegdheid gehaald voor docent. Nog steeds geef ik les, maar dan bij een cursusbedrijf (dentalacademy) voor tandartsassistenten die een cursus volgen tot preventie-assistent en/of Paro-preventie assistent.

Recentelijk heb ik nog een communicatie-cursus gevolgd om een beter begeleiding te geven aan studenten, maar ook patiënten. Al meer dan 21 jaar geleden heb ik voor dit vak gekozen, omdat ik de omgang met patiënten erg leuk vind en de begeleiding hierin t.a.v. de mondgezondheid. Het bemoedigen en aanmoedigen van de patiënt, zodat zij een goede mondgezondheid krijgen vind ik erg belangrijk. Tegenwoordig heeft de mondgezondheid erg veel invloed op de rest van het lichaam. Zo zijn er veel onderzoeken gedaan waarbij de invloed van mondgezondheid is aangetoond op het goed functioneren van de rest van het lichaam en visa versa.

Mijn specialisme is parodontologie. Ik heb hier ook een cursus gevolgd bij Kliniek voor parodontologie te Amsterdam. Daarbij heb ik een didactische opleiding gevolgd voor HBO-Docent. De behandelingen t.a.v. parodontologie beheers ik goed. Daarbij heb ik ook veel affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Hierin is de communicatie en empathie tonen erg belangrijk.

Het werken bij Tandarts E;zenhagen ervaar ik als zeer prettig. We zijn een uitgebreid team, met veel specialismen waarbij we goed met elkaar kunnen samenwerken. Wat ik fijn vind is dat er altijd ruimte is voor overleg