Sonja Nahavandian

Al 19 jaar draag ik met veel passie mijn beroep als mondhygiënist uit en sindsdien sta ik niet stil: Zo sta ik iedere termijn met succes geregistreerd in de Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Hiernaast heb ik in die 19 jaar mijn kennis verrijkt met de nieuwste inzichten en richtlijnen.

Onlangs heb ik certificaten behaald voor de cariëspreventiemethode ‘Gewoon Gaaf’ van het Ivoren Kruis en het certificaat ‘mondzorg voor jeugdigen’ van Stichting Kennisinstituut Mondzorg. Middels deze stappen zorg ik ervoor dat u en uw gezin ten alle tijden volgens de nieuwste evidence based protocollen en richtlijnen worden behandeld.

Sonja

Mondhygiënist / Praktijkeigenaar

Kwaliteit

Mijn team bestaat uit leden die uit hetzelfde zijn gesneden. Michelle en Sanae zijn beide mondhygiënisten die net als ik zich iedere termijn opnieuw kwalificeren voor de Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Wij beschikken alle 3 de tools en affiniteit om angstige patiënten goed te behandelen, om kinderen de zorg geven die hen past, en om uw mondzorg en zelfzorg op een hoog niveau te houden.

NoordAs

Naamswijziging augustus 2021

Tot voor kort voerde ik mijn praktijk uit onder de handelsnaam Noorderboog. Door de overname van Tandartspraktijk De Noorderboog, werd het tijd voor mij om samen met mijn team een nieuwe koers in te slaan. In 2022 heb ik mijn praktijk losgemaakt van Tandartspraktijk De Noorderboog. Sinds augustus 2021 zijn wij verdergegaan onder de handelsnaam NoordAs Tandartsen & Mondhygiënisten.

NoordAs

Uitbreiding van onze diensten

Met deze stap vond ik het ook tijd om patiënten een bredere keus te geven in de professionele tandzorg. Vol enthousiasme heb ik mijn visie in huis gehaald. Zo beschikken wij nu ook over 3 top tandartsen, ieder met zijn eigen specialisme en affiniteiten en natuurlijk geregistreerd bij de kwaliteitsregister tandartsen. Dit werkt efficiënt, uw zorg heeft hiermee een korte schakel gekregen tussen onze mondhygiënisten en onze tandartsen. De praktijk beschikt over een nieuwe röntgenapparaat en de tandartsen werken met de nieuwste up-to-date instrumenten. Onze mondhygiënisten werken nog steeds met de trend van nu: Airflow, die pijnloos en non-mechanisch jonge tandsteen en externe verkleuringen verwijderd.

Behandelopties

U kunt bij Tandartsen &Mondhygiënisten NoordAs terecht voor de volgende behandelingen:
Halfjaarlijkse gebitscontrole en röntgenfoto’s
Spoedklachten
Tand implantaten
Wortelkanaalbehandeling
Gebitsrenovatie (facings, kronen, bruggen, bleken)
Kindertandarts
Angst tandarts
Tandvleesaandoeningen (parodontitis)
Flapoperatie
Professionele gebitsreiniging
Behandeling met Airflow

Multilinguaal

Bij NoordAs spreken wij naast Nederlands ook de volgende talen: Duits Engels, Grieks, Farsi, Portugees en Turks.

Voor telefonisch contact met onze tandartsen en/of mondhygiënisten, kunt u zoals gewoonlijk bellen met 020-6323944 of stuur een WhatsApp naar 0619421851.

Natuurlijk staan onze medewerkers klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden. Let u er wel op dat u zich bij binnenkomst meldt bij de praktijk NoordAs en NIET bij De Noorderboog!

Met vriendelijke groet,
Sonja Nahavandian

Angst voor de Tandarts?

Wij begrijpen dat voor sommige patiënten een bezoek beangstigend kan zijn. Wij doen daarom ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te stellen. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is.